Engedd el az érzelmi terheidet és légy önmagad!

Emotion Code- Érzelmi kód

Az Emotion Code a bennragadt érzelmeket segít megtalálni és felszabadítani. 


Mik azok a bennragadt érzelmek?

Életünk során rengeteg érzelmet élünk át jókat, rosszakat. Ezeket az érzelmeket általában képesek vagyunk azonnal vagy rövid időn belül feldolgozni, azonban előfordul, hogy amikor egy érzelem túlterhelő, vagy megrázó (pl. autóbaleset, válás stb.), vagy éppen betegek, fáradtak vagyunk a negatív érzelmek könnyen bennragadhatnak a testünkben. Vagyis az átélt érzelem nem kerül teljes mértékben feldolgozásra, visszamarad a testben.

Kevésbé erős érzelmek energiája is képes bárhol bennragadni a testben ha olyanok a körülmények.

A bennragadt érzelmek eltorzítják a test normál energiamezejét ezzel egyensúlyzavarokat hoznak létre a testben.

"Meggyőződésem, hogy a bennragadt érzelmek csaknem minden betegség mögött megtalálhatók, akár közvetlen, akár közvetett formában." Dr. Bradley NelsonÖrökölt érzelmek

Úgy mint a DNS-t, érzelmeket is öröklünk, születésünkkor kapunk egy érzelmi csomagot.

Ugyanígy a gyermekeinknek is "adunk" egy csomagot születésükkor.

Magunkból oldva a negatív, korlátozó érzelmeket azok oldódnak visszamenőleg mindenkitől akit érintett, valamint ha már továbbadtuk a gyermekeinknek akkor tőlük is oldódik.Bennragadt érzelmek (saját vagy örökölt) negatív hatásai többek között:

- gyakran vagy dühös, feszült, ideges,

- alvási nehézségeid vannak,

- félsz pl: vezetéstől, víztől, állatoktól, magasságtól, repüléstől stb.

- kényszer tevékenységeid vannak pl. dohányzás, evéskényszer, edéskényszer stb.

- nem tudsz teherbe esni.


Az érzelmi kód számos területen lehet a segítségedre:

Érzelmi kellemetlenség 

depresszió,

szorongás,

figyelemzavar,

tanulási nehézség,

hiperaktivitás,

pánikroham,

különböző félelmek,

rémálmok,

alvászavar,

fóbiák, stb.

Kapcsolatok és célok 

magány,

önszabotázs,

terméketlenség,

képtelen pl: sikert elérni, szerelmes lenni, valamilyen csapáson túltenni magát. stb.

Az érzelmi kiegyensúlyozásnak nem célja orvosi diagnózis felállítása, betegségek gyógyítása, nem helyettesíti a szakszerű orvosi vizsgálatot és diagnózist. Súlyos betegség vagy komoly tünetek, fájdalom, rosszullét stb. minden esetben orvoshoz kell fordulni!

Az alábbi történetek Dr. Bradley Nelson: The Emotion Code c. könyvéből származnak. Rávilágítanak, hogy a bennragadt érzelmi energiák felszabadítása milyen hihetetlen és azonnali módon képesek megváltoztatni az életünket. 

Emotion Code-dal kapcsolatos történetek, 

Dr. Braldey Nelson tapasztalatai alapján:

Kirk

"Kirk egy dühös ember volt. A hetvenes évei végén keresett fel a hátfájása miatt. Rákiabált az asszisztensemre, és velem is udvariatlanul viselkedett. A feleségével lekezelően bánt, aki pedig mindenben támogatta, és kedves volt vele. Megvizsgáltam bennragadt érzelmekre harag, keserűség, szorongás, neheztelés, csalódottság és félelem érzéseket találtam, amelyek közül többnek a keletkezése a gyermekkorára volt visszavezethető. A felesleges érzelmek eltávolítása következtében Kirk teljesen megváltozott. Most egy kedves, rajongó férj, aki jobban aggódik a felesége, mint a saját fájdalmai miatt. Korábban mindig mindenre panaszkodott, most azonban az érdeklődése másokra irányul, sokat mosolyog és keveset aggályoskodik."

Carol

"Carolnak meglehetősen furcsa fóbiája volt- már attól is súlyos pánikrohama támadt, ha meglátta egy repülőgép képét az újságban vagy a televízióban. Ha a gép a feje fölött suhant a magasban, a földre kellett szegeznie a tekintetét, különben azonnal jött a pánikroham. Izomteszt segítségével megkérdeztem a tudat alatti elméjét, van-e valamilyen bennragadt érzelme, amely ezt a fóbiát okozza. A válasz igen volt. Kiderült, hogy évekkel korábban olvasott egy újságcikket egy utasszállító repülőgép tragédiájáról. A cikkben volt egy kép a repülőről, amely nem sokkal a baleset előtt készült. Amikor Carol elolvasta a cikket, nagyon elragadták az érzelmek. Lélekben erősen azonosult a rémült utasokkal, és ettől létrejött benne egy bennragadt érzelem. Eltávolítottam a problémás érzelmet, és a fóbia azonnal megszűnt. Többé nem volt gondja a repülőgépek látványával, akár képen, akár az égbolton találkozott vele."

További Emotion Code-dal kapcsolatos történeteket olvashatsz  Dr. Bradley Nelson weboldalán: https://www.drbradleynelson.com/the-emotion-code/testimonials/.

A fenti idézeteket engedéllyel osztottam meg.

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról, kedvezményekről!

Iratkozz fel a hírlevelemre: