Emotion Code - csináld magad

Vedd a saját kezedbe az irányítást!

Számtalan csapdába esett érzelem, egyensúlyhiány van amit oldani lehet, a legkisebb problémától kezdve a súlyos fizikai, mentális problémákkal kapcsolatban is.

Mindenképpen jól jársz, ha megtanulod a technikát (bárki megtanulhatja!) és magad végzed az oldásokat magadnak.

Először is vedd meg a könyvet és olvasd el egyszer, kétszer...sokszor! És próbáld alkalmazni. Nem biztos, hogy egyből menni fog, gyakorolni kell!


A könyv elolvasása után ha elakadnál, vagy kérdésed lenne javaslom, hogy csatlakozz Facebook csoportomhoz, amit azért hoztam létre, hogy segítsek, bármilyen kérdést feltehetsz a technikával kapcsolatban.

Célom, hogy minél többen megismerjék, megtanulják és használják ezt a fantasztikus technikát egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb élet elérése érdekében.

Nincs is annál jobb mint amikor te magad végzed az oldásokat magadnak, segíteni tudsz családtagjaidnak, barátaidnak.  A saját tempódban tudsz haladni és pénzedbe sem kerül.

Amennyiben kedvet kaptál és szeretnéd magad elvégezni az Emotion Code tanfolyamot, akkor jelentkezz itt és vágj bele. Ha bármilyen kérdésed van a tanfolyam elvégzésével kapcsolatban írj nekem egy email-t (eclegyonmagad@gmail.com) nagyon szívesen válaszolok.

Ha érdekel a Body Code, de nem szeretnéd a tanfolyamot elvégezni, akkor javaslom hogy töltsd le ezt az app-ot, amelyben 30 napig ingyen hozzáférhetsz az Emotion Code, és a Body Code rendszeréhez.

Amennyiben szeretnéd a Body Code-ot is elvégezni, akkor itt tudsz regisztrálni. A Body Code tanfolyam elvégzésének a feltétele az Emotion  Code tanfolyam. A Body Code frissített programja február 3-tól lesz elérhető.