Tedd le az érzelmi terheidet Emotion Code segítségével

Emotion code-Szívfal

Nekem is van szívfalam?

Bárkinek lehet szívfala, akár kicsi akár nagy, bárki szenvedhet szívfájdalmat, vagy átélhet traumát. (Még az állatoknak is lehet szívfala, bennragadt érzelme.)

" Tapasztalataim szerint az emberek 93%-ának van szívfala. A szívfal nélküliek nagy része, akikkel találkoztam, kisgyerekek voltak, akiknek az életében még nem történtek fájdalmas események. " Dr. Bradley Nelson
Mi az a szívfal?

Biztos hallottad már azt a kifejezést , hogy "falat húzott maga köré" vagy "megszakad a szíve".

Nem véletlenül alakultak ki ezek a mondások. Valóban így van, ha erős érzelmi megrázkódtatást ér, a szívünk sérül, vagy az "összetörés" veszélye fenyegeti, a tudatalatti válaszként, hogy megvédje a szívet a bennragadt érzelmi energiából egy falat húz a szív köré.Szívfal negatív hatásai többek között:

- nem tudod megfelelően kimutatni a szeretetedet, 

- nincs önbizalmad,

- úgy érzed, hogy csak külső szemlélője vagy az életednek, csak sodródsz az árral,

- kívülállónak érzed magad a családodban, baráti társaságba, egyéb környezetedben,

- nehezen találsz barátokat,

- nehezen találsz párt, vagy nagyon rövidek a párkapcsolataid,

- nehezen találsz munkahelyet, 

- pénzügyi nehézségeid vannak.Vélemények

"Mióta először végezted a munkamenetet, 3 visszajelzést is kaptam, hogy mennyivel vidámabb, nyugodtabb, örömtelibb vagyok, mint az elmúlt hónapokban. És én is így érzem. Óriási hála ezért!"  Zita

Az alábbi történetek Dr. Bradley Nelson: The Emotion Code c. könyvéből származnak. Rávilágítanak, hogy a bennragadt érzelmi energiák felszabadítása milyen hihetetlen és azonnali módon képesek megváltoztatni az életünket.

Emotion Code-dal kapcsolatos történetek,

Dr. Braldey Nelson tapasztalatai alapján:

Miranda

"Miranda egy csinos 38 éves ápolónő, aki nyakfájdalmai miatt keresett fel engem. A kivizsgálás során elmondta, hogy évek óta nem jár senkivel, és nem is akar soha többé senkivel sem kapcsolatot létesíteni. Nyolc évvel korábban Mirandának összetörte a szívét egy férfi, akit nagyon szeretett. Tudat alatti elméje, hogy megvédje minden további ilyen jellegű fájdalomtól és sérüléstől, létrehozott egy szívfalat. Miranda testében három tartós érzelem került elfojtásra, amelyek az ő esetében megakadályozták egy új kapcsolat kialakítását. Nyakfájdalmának okozói is nagyrészt ezek a szívfali érzelmek voltak. Ezt követően 3 hónapig nem láttam Mirandát. Amikor ismét megjelent, nagyon boldognak látszott. Elmesélte, hogy legutóbbi találkozásunk után összefutott gyermekkori szerelmével, akit általános iskola óta nem látott, pedig mint kiderült már csaknem 8 éve alig egy háztömbnyire laktak egymástól. Elkezdtek találkozgatni és most nagyon szerelmesek."


Rick

"Egyik nap egy Paula nevű nő keresett fel a fiával Rickkel, aki akkor 17 éves volt. Paula elmondta, hogy a fiának problémái vannak az indulataival. Nem megfelelő társaságba keveredett, és a jegyei is nagyon rosszak voltak. Paula attól félt, hogy a következő lépés esetleg a kábítószer lesz, ezért kért tőlem segítséget. Amikor elvégeztem a tesztet ennél a nagyon csendes, ugyanakkor indulatos fiatalembernél, hamar kiderült, hogy szívfala van. Öt kezelésére volt szükség Rick szívfalának eltávolításához. Szívfalának érzelmei mind az apja és akörül forogtak, hogy mennyire elhagyatottnak érezte magát az elmúlt évek során. A szülei válása nagyon megviselte a fiút. Több más bennragadt érzelem mellett volt benne harag, csalódottság, neheztelés és értéktelenség érzés is. Mivel többé már nem kellett kifejeznie a haragját és neheztelését, áttért egy szokványosabb hajviseletre. Ezenkívül a tanulmányi jegyei is sokat változtak. "

További Emotion Code-dal kapcsolatos történeteket olvashatsz Dr. Bradley Nelson weboldalán: https://www.drbradleynelson.com/the-emotion-code/testimonials/.

A fenti idézeteket engedéllyel osztottam meg. 

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról, kedvezményekről!

Iratkozz fel a hírlevelemre: