Gyakran ismételt kérdések

Nekem is van bennragadt érzelmem?

Szinte mindenkinek van bennragadt érzelme. Mindenkinek van élete során nehezebb időszaka.

Hány munkamenetre van szükségem?

Teljesen egyén függő, hogy kinek hány bennragadt érzelme van egy adott problémával kapcsolatban. Egy érzékeny lelkületű/nehéz sorsú gyereknek is lehet sok bennragadt érzelme. Nem csak az életkortól függ. A tudatalattid dönti el, hogy milyen ütemben tudja elengedni az érzelmeket.

Biztos, hogy használni fog?

Képzeld el a bennragadt érzelmet egy nagy hegynek. Ha elkezded lebontani a tetejét, lehet, hogy kicsit könnyebbnek érzed majd magad, de nagyobb változást akkor érhetsz el, ha az egész hegyet lebontottad. Egy hegy állhat 2-3 érzelemből is, de akár több 10 (vagy még több) bennragadt érzelemből is. Illetve minden probléma esetén más kiegyensúlyozatlanságok is előfordulhatnak így garantálni nem tudom, hogy teljesen megszűnik az adott problémád, de mindenképpen hasznos lehet. Súlyos betegség vagy komoly tünetek esetén minden esetben orvoshoz kell fordulni, az Emotion Code-ot mint kiegészítő kezelésként kell tekinteni.

Mennyi időnek kell eltelnie két munkamenet között?

Általában 2-3nap. A tudatalattit meg lehet kérdezi, hogy hány nap szükséges az elengedett érzelmek feldolgozásához, és mikor tud újabb érzelmeket elengedni.

Ha e-mail-en kérem a munkamenetet honnan tudom, hogy megtörtént-e?

E-mail-es kezelés esetén előzetesen megbeszéljük a munkamenet időpontját. Illetve az eredményről minden esetben üzenetben tájékoztatlak.