Munkamenet

Tudatalattink mindent tud ami életünk során történt velünk. Emlékszik minden arcra, hangra, dallamra, ízre, szagra, érzésre, érintésre amit életünk során éreztünk, tapasztaltunk. Elraktároz minden sérülést (fizikai, lelki) amit megéltünk.

Tudatalattink tisztában van vele, hogy hány darab és milyen bennragadt érzelmünk, egyensúlyhiányunk van és hogy ezek az érzelmek, egyensúlyhiányok milyen hatással vannak fizikai, érzelmi és mentális állapotunkra.

Tudja, hogy melyek azok az érzelmek amelyek károsan, visszahúzóan hatnak ránk, ezzel megnehezítve az életünket. Tudja, hogy mely érzelmek, egyensúlyhiányok oldásával lenne boldogabb, kiegyensúlyozottabb életünk, de csak akkor tudja ezeket az érzelmeket, egyensúlyhiányokat oldani, ha tudatosan megkérjük rá, hogy elengedje, hogy ezek a bennragadt érzelmek, egyensúlyhiányok ne befolyásolják tovább a tetteinket, érzéseinket, a mindennapjainkat.

A munkamenet során izomtesztet alkalmazva a tudatalatti elménk segítségével felderítjük a különböző egyensúlyhiányokat,  bennragadt érzelmeket. 

Tudatalattink az izomteszt során "igen" és "nem" válaszokat adva a feltett kérdésekre elvezet a különböző egyensúlyhiányokhoz, bennragadt érzelmekhez.

A megtalált érzelmet, egyensúlyhiányt mágnes segítségével távolítjuk el a testből, mely az eltávolítást követően már nem fog visszatérni.

Az izomteszt során lehetőség van kideríteni, hogy mikor, milyen eseménnyel kapcsolatban került elfojtásra az adott érzelem.

Az energiagyógyászat a ma ismert legrégebbi gyógyító módszer.

Az energia olyan mint az elektromos áram, vagy a rádióhullám. Nem látjuk, színtelen, szagtalan, de mégis ott van, nagyon is létező.

Munkamenet igénybe vehető: 
  • email-en keresztül. (magyar, angol)  Annak javaslom, aki túl elfoglalt vagy nincs ideje, lehetősége, vagy nem szeretne "közvetlen kapcsolatot", de szeretné megtapasztalni az érzelmi kiegyensúlyozás pozitív hatásait. (E-mail-en megbeszéljük a munkamenet időpontját, a problémát, majd én a megbeszélt időpontban elvégzem a munkamenetet, melynek eredményéről üzenetben tájékoztatlak.)
  • online (magyar). Megbeszélt időpontban (délelőtt), közvetlen online kapcsolatban végig kísérheted az oldás menetét, egyből felteheted a kérdéseidet.

A munkamenet után minden esetben küldök egy részletes leírást az oldás eredményéről.

Egy munkamenet 45-50 perces, mely idő alatt 5-10 (vagy amennyit a tudatalatti enged) bennragadt érzelmet, egyensúlyhiányt javasolt elengedni.


A bennragadt érzelmek, egyensúlyhiányok eltávolítása után az esetek 20%-ában előfordulhatnak feldolgozási tünetek:

Fáradtság, ingerlékenység, érzékenység, "visszhang" a felszabadult érzelmekből.

Ezek a tünetek pár órától kezdve 2-3 napig tarthatnak!

Az érzelmi, testi kiegyensúlyozásnak nem célja orvosi diagnózis felállítása, betegségek gyógyítása, nem helyettesíti a szakszerű orvosi vizsgálatot és diagnózist. Súlyos betegség vagy komoly tünetek, fájdalom, rosszullét stb. minden esetben orvoshoz kell fordulni!