Felkészültél a változásra?

Kérlek, add meg adataid és röviden írd meg a problémádat és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.

Bevezető munkamenet              

email (magyar,angol) (45 perc) 

Azoknak ajánlom, akik csak ki szeretnék próbálni ezt a módszert. 1 munkamenet során csak 1 konkrét problémával tudok foglalkozni. Például különböző kisebb fájdalmak, allergia, félelmek, szorongás stb, problémák esetén lehet változást elérni. A munkamenet  során csak az Érzelem kódot használom, egyéb egyensúlyhiányokat nem oldok.

10.000 Ft˛/

1 munkamenet

 ~34 dollár

Egyensúly munkamenet

email (magyar, angol) (45 perc)

Azoknak ajánlom, akik ki szeretnék próbálni a testkód adta lehetőségeket. A munkamenet során a testkóddal oldom az adott problémához tartozó egyensúlyhiányokat. Lehetőség van támadó energiák oldására (entitás, szabotőr, zsinór), csakra egyensúly helyreállítása. Az akár több év alatt összegyűjtögetett egyensúlyhiányokat, amik már fizikai fájdalom formájában jelentkeznek, nem lehet 1 munkamenet során varázsütésre helyreállítani.

15 000 Ft/

1 munkamenet

~50 dollár

Szívfal csomag

3 alkalom (3x45 perc),  email (magyar, angol)

Azoknak ajánlom, akik szeretnének változtatni a életükön, érzelmi egyensúlytalanságok megszüntetésével, szívfal bontással.

28.000 Ft/

3 munkamenet

~ 94  dollár

Harmónia csomag

3 munkamenet (3x45perc), email (magyar, angol)

Fizikai tünetet okozó, vagy mentális problémához tartozó egyensúlyhiányok, oldása. Tapasztalataim szerint minimum 3 munkamenet szükséges egy súlyosnak mondható ( 10-es skálán legalább 6-os erősségű) problémához tatozó egyensúlyhiányok oldásához. Az oldásokhoz a testkódot használom. 

36 000 Ft/

3 munkamenet

~120 dollár

Kívánág csomag

5 munkamenet (5x45 perc), email (magyar, angol)

Azoknak ajánlom, akik több területen is szeretnék az energetikai egyensúlytalanságokat megszüntetni. Az 5 munkanemet során arra oldok amire szeretnéd, szívfal bontás, támadó energia, fizikai fájdalom, mentális probléma, párkeresés, álláskeresés stb. Az oldásokhoz a testkódot használom. 

65.000 Ft/ ~217 dollár