Megrendelés

Decemberben minden munkamenet -40% kedvezménnyel vehető igénybe!

Bevezető munkamenet

Email munkamenet (magyar,angol) (45 perc)

Azoknak ajánlom, akik csak ki szeretnék próbálni ezt a módszert. 1 munkamenet során csak 1 konkrét problémával tudok foglalkozni. Például különböző kisebb fájdalmak, allergia, félelmek, szorongás stb, problémák esetén lehet változást elérni. A munkamenet során csak az Érzelem kódot használom, egyéb egyensúlyhiányokat nem oldok.

10.000 Ft/ 1 Emotion Code munkamenet

-40%

Egyensúly munkamenet

email (magyar, angol) (45 perc)

Azoknak ajánlom, akik ki szeretnék próbálni a testkód adta lehetőségeket. A munkamenet során a testkóddal oldom az adott problémához tartozó egyensúlyhiányokat. Lehetőség van támadó energiák oldására (entitás, szabotőr, zsinór), csakra egyensúly helyreállítása. Az akár több év alatt összegyűjtögetett egyensúlyhiányokat, amik már fizikai fájdalom formájában jelentkeznek, nem lehet 1 munkamenet során varázsütésre helyreállítani.

15.000 Ft/ 1 Body Code munkamenet

-40%


Szívfal csomag

3 alkalom (3x45 perc), email (magyar, angol)

Azoknak ajánlom, akik szeretnének változtatni a életükön, érzelmi egyensúlytalanságok megszüntetésével, szívfal bontással.

28.000 Ft / 3 Emotion Code munkamenet

-40%

Harmónia csomag

3 munkamenet (3x45perc), email (magyar, angol)

Fizikai tünetet okozó problémához, mentális problémához tartozó egyensúlyhiányok oldása. Tapasztalataim szerint minimum 3 munkamenet szükséges egy súlyosnak mondható ( 10-es skálán legalább 6-os erősségű) problémához tartozó egyensúlyhiányok oldásához. Az oldásokhoz a testkódot használom. 

36.000 Ft/ 3 Body Code munkamenet

-40%

Kívánág csomag

5 munkamenet (5x45 perc), email (magyar, angol)

Azoknak ajánlom, akik több területen is szeretnék az energetikai egyensúlytalanságokat megszüntetni. Az 5 munkanemet során arra oldok amire szeretnéd, szívfal bontás, támadó energia, fizikai fájdalom, mentális probléma, párkeresés, álláskeresés stb. Az oldásokhoz a testkódot használom. 

65.000Ft / 5 Body Code munkamenet

-40%