Megrendelés

Bevezető munkamenet

Email/online munkamenet (magyar) (45 perc)

Azoknak ajánlom, akik csak ki szeretnék próbálni ezt a módszert. 1 munkamenet során csak 1 konkrét problémával tudok foglalkozni. Például különböző kisebb fájdalmak, allergia, félelmek, szorongás stb, problémák esetén lehet változást elérni. A munkamenet során csak az Érzelem kódot használom, egyéb egyensúlyhiányokat nem oldok.

10.000 Ft/ 1 Emotion Code munkamenet

/Egyensúly munkamenet

email/online munkamenet (magyar) (45 perc)

Azoknak ajánlom, akik ki szeretnék próbálni a testkód adta lehetőségeket. A munkamenet során a testkóddal oldom az adott problémához tartozó egyensúlyhiányokat. Lehetőség van támadó energiák oldására (entitás, szabotőr, zsinór), csakra egyensúly helyreállítása. Az akár több év alatt összegyűjtögetett egyensúlyhiányokat, amik már fizikai fájdalom formájában jelentkeznek, nem lehet 1 munkamenet során varázsütésre helyreállítani.

13.000 Ft/ 1 Body Code munkamenet


Szívfal csomag

3 alkalom (3x45 perc), email (magyar, angol), online (magyar)

Azoknak ajánlom, akik szeretnének változtatni a életükön, érzelmi egyensúlytalanságok megszüntetésével, szívfal bontással.

25.500 Ft / 3 Emotion Code munkamenet

Harmónia csomag

3 munkamenet (3x45perc), email (magyar, angol), online (magyar)

Fizikai tünetet okozó problémához, mentális problémához tartozó egyensúlyhiányok oldása. Tapasztalataim szerint minimum 3 munkamenet szükséges egy súlyosnak mondható ( 10-es skálán legalább 6-os erősségű) problémához tartozó egyensúlyhiányok oldásához. Az oldásokhoz a testkódot használom. 

36.000 Ft/ 3 Body Code munkamenet

Kívánság csomag

5 munkamenet (5x45 perc), email (magyar, angol), online (magyar)

Azoknak ajánlom, akik több területen is szeretnék az energetikai egyensúlytalanságokat megszüntetni. Az 5 munkanemet során arra oldok amire szeretnéd, szívfal bontás, támadó energia, fizikai fájdalom, mentális probléma, párkeresés, álláskeresés stb. Az oldásokhoz a testkódot használom. 

55.000Ft / 5 Body Code munkamenet

Páros munkamenet

email (magyar, angol), online (magyar)

10 éven aluli gyermek esetén anya vagy apa + gyermek páros munkamenet.

A gyermekek sokszor a szülők megoldatlan konfliktusaira adnak választ fizikai/érzelmi tünetek formájában. Ezért a gyermek problémájával kapcsolatban érdemes a szülőnek is oldást végezni. 1 munkamenet során oldok a gyermeknek is és az egyik szülőnek is érzelmeket/ egyensúlyhiányokat.

10.000 Ft/ 1 Body Code munkamenet

Igénybe vehető kedvezmények:

- Családon belül amíg 1 fő fizet teljes árat addig minden további családtag részére 50% kedvezmény vehető igénybe.

- Email munkamenet választása esetén 20% kedvezmény vehető igényben minden munkamenet és csomag árából.

A kedvezmények össze nem vonhatóak!

A kedvezmények a megrendelést követően utólag kerülnek levonásra.